Skip to main content

Transport en Coli Express

Colli Express is een transportbedrijf dat zich richt op het bieden van transportoplossingen die passen bij de wensen van klanten. Wij streven altijd naar het leveren van de beste service waarbij uw wensen centraal staan. Of u nu op zoek bent naar een koeriersdienst, snel transport, verhuizingen of pallet transport (inter)nationaal, Colli Express heeft voor elke uitdaging de juiste oplossing.

24 uur transport van Colli Express

Als transportbedrijf zorgen wij ervoor dat uw zendingen veilig en op tijd aankomen op de bestemming. Dit gebeurt door de inzet van ervaren en professionele chauffeurs die bekwaam zijn in hun werk. Wij begrijpen dat het belangrijk is om zendingen snel te bezorgen en daarom bieden wij ook een 24-uurs pakketdienst aan. Op die manier kunt u, als klant, ook buiten kantooruren gebruik maken van onze diensten.

over colli express en de dienstverlening

Wij werken veelal voor klanten uit diverse sectoren. Of het nou gaat om particuliere klanten of grote bedrijven, wij zetten ons altijd in om te voldoen aan de verwachtingen van de klant. Daarbij denken wij graag mee over de beste oplossing voor uw transport- en logistieke uitdagingen. Dit zorgt ervoor dat wij goede relaties opbouwen met onze klanten. Naast het bieden van flexibele en betrouwbare koeriersdiensten en andere transportoplossingen, richten wij ons ook op duurzaamheid. Wij streven naar het verminderen van onze ecologische voetafdruk en daarom maken wij gebruik van CO2-neutrale transportoplossingen. Dit houdt in dat wij gebruik maken van diverse clean air en zero emission voertuigen. Zo dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu.

Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring in de logistieke sector en dat vertaalt zich in de kwaliteit die wij leveren. Kwaliteit die terug te zien is in de tevredenheid van onze klanten en in de relaties die wij opbouwen met hen.

Bent u opzoek naar transportoplossingen die voldoen aan uw wensen?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Bekijk ook eens onze vacature pagina