Skip to main content

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw transportvraagstukken? Colli Express biedt een breed scala aan transportdiensten en is gespecialiseerd in het vervoeren van verschillende soorten goederen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor al uw specifieke transportbehoeften. Wilt u weten wat de kosten zijn voor onze diensten? Via onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen.

Ons team zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen en eisen te bespreken en een passende offerte op te stellen. Hieronder vindt u een aantal stappen die wij samen zullen doorlopen om tot een duidelijke en heldere offerte te komen.

Inventarisatie van uw wensen

We beginnen met het inventariseren van uw wensen en eisen. Hierbij kijken we naar het type goederen dat u wilt vervoeren, de afstand en het gewenste tijdstip van bezorging. Op basis hiervan kunnen wij een passend voorstel doen.

Bespreken van de opties

Op basis van de inventarisatie zullen wij verschillende opties met u bespreken. Hierbij geven wij u een duidelijk beeld van de kosten en de mogelijkheden die er zijn voor uw transportopdracht.

Offerte op maat

Ons team stelt op basis van uw wensen en eisen een duidelijke offerte op maat op. Hierin zijn alle kosten en opties overzichtelijk weergegeven zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten van uw transportopdracht.

Bevestiging van de offerte

Na het ontvangen van de offerte heeft u altijd de mogelijkheid om vragen te stellen of eventuele aanpassingen te bespreken met ons team. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, sturen wij u een bevestiging en plannen wij de transportopdracht in.

Offerte Aanvragen

Wilt u weten wat Colli Express voor u kan betekenen op het gebied van transport? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en een passende offerte op te stellen.